sta-su-to-nomad-ture
Ko smo mi

Зашто Номад?

Путовање са Номадом значи дружење, забава и авантура, као и сигурност коју доносе групна путовања. Наша искуства стечена путовањима кроз Србију такође осигуравају да ваш одмор буде добро осмишљен и планиран како би максимално искористили природне благодети наше прелепе земље.


Пронађите идеалан пут. Србија чека да откријете њену лепоту, па крените и Ви са нама. Ако сањате и маштате да имете аутентичну српску авантуру, турнеја Номад је један од најбољих начина да то постигнете.

Лепота Србије инспирише, импресионира и одушевљава своје полазнике. Зато, организујемо и планирамо све за Вас у намери да се слободно опустите и уживате у иконографији српског села.

ШТА СУ НОМАД ТУРЕ?

Наше уверење је да се не ради само о доласку на одредиште, већ о укупном искуству које тура носи са собом. Путујемо заједно, једемо заједно, учимо једни од других, формирамо снажан тим, пружамо подршку једни другима. Наши водичи су пуни ентузијазма и увек се труде да Вас кроз изазове насмеју и учине срећним.

За успешну експедицију, све што нам треба је процтор испод звезда и Ваша спремност да се придружите и очекујете неочекивано.

Типичан дан на турнеји почиње када се сунце попне. Ми живимо на временском плану природе и користимо дан што је могуће више. Спавамо у креветима, али и у шаторима, под ведрим небом. Уживамо у природи, звуцима који нас окружују, разговарамо о разним темама, мирис домаће хране је у ваздуху…

КОЈИ ЈЕ ПОГОДАН ТРЕНУТАК ДА КРЕНЕТЕ НА НОМАД ТУРУ?

Просечна старост наших кампера је од 5 до 12 година. Наше туре, зимске и летње, имају максимално 12 до 15 полазника. Полазници имају сличне вредности и интересовања. У складу са тим од родитеља молимо за више информација о детету, специфичностима у вези здравственог статуса, психолошких, социолошких специфичности, а што ће знатно побољшати јединственост и сложност полазника у групи.
pogodan-trenutak

ГДЕ СМО СМЕШТЕНИ

Тура у сеоским домаћинствима нуди могућност уживања у удобности кревета. На свим нашим турама настојимо да обезбедимо смештају у двокребетним, трокреветним и четворокреветним собама, са купатилима, топлом водом. Ношење сопствених пешкира обавеза је полазника, обзиром да то није увек обезбеђено.

На свим нашим турама, поред смештаја, нудимо и камповање. Камповање даје слободу детету да ‘’прави’’ своју малу кућу свако вече. Душеке за спавање, вреће, јастуке , обезбеђујемо ми. Оно за шта нисмо одговорни је ‘’ мајка природа’’. Шатори који се подигну и уклањају по киши имају ‘’лошу навику’’ да буду мокри.

pogodan-trenutak

НОМАД ВОДИЧИ

Успех или неуспех било које туре у великој мери зависи од водича туре. Имајући ово на уму, регрутујемо иобучавамо наше водиче. Сви наши водичи имају важеће сертификате прве помоћи, најмање Б категорију возачке дозволе. Предност дајемо младим људима који пролазе кроз различите тестове и на турнеју одлазе путем испита пре сваке туре. Наши водичи се и индивидуално усавршавају како би побољшали квалитет својих услуга које пружају.
Душка Донић

Душка Донић,дипл. Инг. прехрамбене технологије , саветник за исхрану деце, хоби, сакупљање антиквитета, рестаурација старих ствари, изузетна способност осмишљавања креативних радионица за децу, прављење рукотворина.

Небојша Стојаноски

Небојша Стојаноски, професор физичке културе, физиотерапеутски техничар, оснивач ” Номад Србија”, координатор пројекта ”Недеља на селу”, један од лидера у области рекреативног спорта у Србији.

Бане Донић

Бане Донић

Водич

Бранислав Донић, дипл.инг., медицински техничар, оснивач ” Номад Србија”,организатор многобројних кампова за децу, инструктор пливања, хоби, пецање и подводни риболов.

Срђан Петровић

Срђан Петровић, професор физичке културе, инструктор пливања, спасилац на води, искуство у раду са децом предшколског и раног школског узраста.