kostunici
215 €7 dana
ДЕЧИЈА ТУРА

Коштунићи

Коштунићи су село у таковском крају, на обронцима планине Сувобор. Просечне надморске висине од 460 метара. Одликује се благом континенталном климом са изразито пријатним летом.


Природа сувоборског краја је нетакнута тако да село претставља праву еколошку оазу сачувану од савремене цивилизације из чијих потока се мозе пити вода. Коштунићи одолевају времену и потсећају колико Србија може бити лепа. Овде је право богатство лековитог биља, а шљиве, јабуке и брескве су посебног укуса. Део традиције су и воденице поточаре из којих излази најбоље брашно за проју и качамак. Прелепа, нетакнута природа, жубор бистрих планинских потока и искрено гостопримство таковско-коштунићких домаћина гарантују непоновљиво искуство које потсећа на лета проведена код рођака на селу.

Смештај

Сеоско домаћинство Весковић категорисано је са максималних 4 звездица. Раполаже са 8 двокреветних и трокреветних соба,свака соба поседује сопствено купатило. Традиционална исхрана коштунићког краја, познатија као “сељачки алл инцлусиве”. Објекат поседује велики трем погодан за разне радионице и друштвене активности. У непосредној близини налази се еко село Коштунићи које нуди бројне садржаје за рекрецију и уживање.

Пријава